Нашите нови модели туринг гарантират спокойно пътуване и изживяване от пътешествието без компромиси – комфортно, динамично и мощно. Без значение дали пътувате самостоятелно, или по двама, по време на пътуване през деня или при по-дълго пътуване: Легендарният шестцилиндров двигател предлага уверено удоволствие от пътуването и перфектно Performance Touring, от лежерни пътувания до динамично удоволствие от карането благодарение на извитите серпентини.

Кокпитът е насочен изцяло към вас и вашите потребности. Големият му 10,25-инчов TFT цветен дисплей определя мащабите при навигацията с карти. Новата аудиосистема 2.0 осигурява перфектен звук и нови мащаби на тоналността. А новият изцяло светодиоден фар е най-модерният в цялата си функционалност.

+ Прочети още

Тези четири мотоциклети са шедьовърите за туринг на BMW Motorrad.

 “

Timo Resch

Vice President Sales and Marketing BMW Motorrad

K 1600 GT и K 1600 GTL

K 1600 GT и K 1600 GTL

С K 1600 GT и K 1600 GTL завоите и километрите се превръщат в комфортно изживяване – има дори и автоматична компенсация на позицията на каране. Но с леко завъртане на китката ще усетите неустоимото подаване на легендарния шестцилиндров двигател и ще изпитате най-добрия динамичен Performance Touring. При това K 1600 GTL предлага много комфорт и оборудване и е разработен изцяло за изживяване при пътуване за двама души.

+ Прочети още

Получавате целия комфорт и изживяване при бързо движение, който можете да си пожелаете.

 “

Timo Resch

Vice President Sales and Marketing BMW Motorrad

K 1600 B и K 1600 Grand America

K 1600 B и K 1600 Grand America

Небрежен стил Bagger с отличителна и дръзка Flyline. И двете машини обещават с визията си релаксиращи пътувания. Но можете да събудите увеличения до 180 Nm въртящ момент по всяко време, за да се насладите на безкомпромисното разгръщане на мощността на шестцилиндровия двигател. K 1600 Grand America вдъхновява с много оборудване: Стъпенки, горна кутия с облегалка, две допълнителни кутии и допълнителни подлакътници за спътника ви и високият ветрозащитен щит осигуряват комфорт при пътуване за двама.

+ Прочети още

Специалният модел Option 719 Midnight

Специалният модел Option 719 Midnight

Във варианта Option 719 Midnight BMW K 1600 B и BMW K 1600 Grand America са уникални в истинския смисъл на думата. Части на каросерията им се изработват чрез сложна процедура за воден трансферен печат – уникално досега в серийното производство на мотоциклети. Чрез внимателна предварителна графична обработка, прецизност в изпълнението и безупречна ръчна работа всеки мотоциклет се превръща в истински уникат – украсен с галактика от около 340 000 звезди. Към това се добавят множество други акценти от оборудването, като напр. специално проектираната седалка.

+ Прочети още

#Rideandshare – Тук пътуването продължава

spinner