Елегантен културист.

BMW Motorrad представя туристическия мотор Concept 101.

Вдъхновен от безкрайната магистрала, чувството на свобода и безусловната независимост, дизайнерският екип на BMW Motorrad измисли изцяло нов подход към туристическите мотоциклети с техния Concept 101: елегантен, ексклузивен, ориентиран към света и чиста мощ за пътешествия.

Подходяща рама.

Подходяща рама.

Преследвайки духа на открития път, BMW Motorrad създаде мощна, емоционална и ексклузивна шестцилиндрова машина, която превръща всяко пътуване в уникално изживяване. Световната премиера на впечатляващия концептуален мотор ще се състои по време на Конкорсо д'Елеганца Вила д'Есте, едно от най-значимите събития в света, посветено на класическите автомобили и мотоциклети, на брега на езерото Комо в Италия.

+ Прочети още

Детайли от „изчеткан“ алуминий, карбон и дърво.

Детайли от „изчеткан“ алуминий, карбон и дърво.

BMW Concept 101 е интерпретация на багър – ексклузивния стил на моторите по поръчка, особено популярен в САЩ. Неговият удължен, скосен назад корпус хваща окото. Изчистените линии и внимателно моделираните повърхности му придават спортен характер – самият му външен вид обещава уникално изживяване по време на каране. Детайли от тъмно дърво сред боядисаните в сребристо повърхности с „изчеткан“ алуминий и карбон добавят акцент на ексклузивност и топлота. Главният дизайнер Едгар Хайнрих и американците Дон Камората и Роланд Сандс са отговорни за дизайна.

+ Прочети още

Поддържан от чиста сила.

Поддържан от чиста сила.

BMW Concept 101 е сила в сбита форма. Мощни шест цилиндъра с работен обем от 1649 ccm осигурява огромен въртящ момент и тласкат мотоциклета по асфалта отвъд конвенционалните стойности в конски сили. Не само представянето е вълнуващо, но и естетиката. Задаване на нови нива в качеството на материалите и дизайна. Те предефинират границите за качеството и ексклузивността на мотоциклетите.

+ Прочети още

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

Подходящи мотоциклети.

spinner