Създаден за метрополиса

Definition CE 04 е интегриран плавно във вашия живот

С устрем от едно място към друго. От работа при приятелите, от кафенето в офиса. Гъвкав, спонтанен, по всяко време във връзка: Водач, смартфон и Definition CE 04. Задвижването е изцяло без емисии, а дизайнът е напълно нов. С BMW Motorrad Definition CE 04 продължаваме това, което започнахме с нашия първи електрически Maxi-Scooter BMW C evolution и концептуалния модел Concept Link – да развием докрай мобилността и удоволствието от карането. Електрически и без емисии, свързан в мрежа, непрекъснато #PluggedToLife.

Движение напред в нова градска естетика

Движение напред в нова градска естетика

Бързо от точка А до точка Б, само с електрическа енергия: Definition CE 04 се носи целеустремено из града. Концепцията му е насочена към непрекъснатото движение. От дома до офиса, а после и до бара. Динамичен и ефективен – и 100% без емисии. Благодарение на ниския център на тежестта мотоциклетът се управлява лесно и достига с лекота всяка цел в града. След това още една и още една.

+ Прочети още

Всички новини за Definition CE 04 в пощенската ви кутия

Дизайн днес и за бъдещето

Визията става реалност

Безшумно и уверено из големия град: Definition CE 04 бе създаден точно затова. Нашите дизайнери и проектанти започнаха от самото начало. В центъра на тяхната визия: Човекът и начинът, по който ще се придвижва в големия град в бъдеще. Това бе изходната точка, от която разработиха дизайна и функционалността. При това компактната батерия им предостави голяма свобода. Тя е в основата на изчистения, динамичен силует: Характерно за формата на Definition CE 04 са големите, спокойни повърхности без остри ръбове.

+ Прочети още

Дизайн, който обединява потребността от функционалност и изчистена естетика с дигиталната реалност.

 “

Александер Букан

Ръководител дизайн към BMW Motorrad

Функцията се среща с дизайна

Функциите на Definition CE 04: такива, че са подходящи и за бъдещите водачи. За да се превръща всяко пътуване в удоволствие. Седалката ще е подвижна, като може да се плъзга напред и назад, за да е удобна и за по-високи водачи. В широкото отделение за съхранение долу, което се отваря странично, има достатъчно място за чанта или каска. Разбира се, външните елементи също имат значение. Те образуват едно цяло благодарение на лаковото покритие в Mineral white металик, частите в матово черно, оранжево-червените ивици, както и алуминиевите колела, наподобяващи дисково колело. Впечатление прави и екипировката на водача. Светлоотразителните ивици на парката осигуряват допълнителна видимост.

+ Прочети още

Дигиталният и аналоговият свят в плавен съюз

Дигиталният и аналоговият свят в плавен съюз

В града сте мобилни и винаги във връзка – това трябва да е така и когато пътувате от едно място до друго. Водачът е свързан със своя смартфон с околния свят чрез Definition CE 04. Големият дисплей се превръща в място, където се сливат дигиталният и аналоговият свят – там се показва цялата важна информация. При това моделът Definition показва следващата цел и навигира уверено по най-подходящия маршрут, докато във фонов режим слушате любимия си плейлист. Животът се движи напред, като през цялото време сте във връзка: интелигентно, интегрирано и напълно интуитивно.

+ Прочети още

Изключителна функционалност – със стил

Изключителна функционалност – със стил

Функционално, безопасно и с отличен външен вид: Парката със свободна кройка е удобна както по време на пътуване, така и за срещи с приятели. Скритите протектори защитават, без да се привличат вниманието, докато здравата и дишаща високотехнологична материя не се мокри и запазва топлината. Светлоотразителните ленти на ръкавите и качулката подобряват съществено видимостта сред движението в града. Те могат да се включват чрез сензори на ръкава, като може да се променя и цветът им. Благодарение на функцията за индуктивно зареждане в джоба се осигурява достатъчно заряд за смартфона. Черните дънки, спортните обувки и бялата каска Open Face допълват цялостния вид.

+ Прочети още

Искахме да създадем функционално облекло, което изглежда добре.

 “

Юлия Лайн

Ръководител Design Rider’s Gear & Style BMW Motorrad

Още за Urban Mobility от BMW Motorrad

spinner