The Bobber

Black around the clock

50-те години. Епоха, в която бобърите и рокендролът завладяват света. Черният цвят подчертава свързаното с този период хладнокръвие по един особено впечатляващ начин. Вие може да придадете на своя R 12 този небрежен ретро стил само с няколко аксесоара. Сред тях са например черният краен компонент на задницата Custom, черните огледала на края на кормилото Option 719 Shadow и черното кормило Dragbar. Така мотоциклетът ви се превръща в истински бобър и привлича вниманието, където и да се появи.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Пакет за комфорт

Пакетът за комфорт прави вашите пътувания много по-удобни с отопляемите ръкохватки и темпомата. Освен това асистентът за скорости Pro превключва предавките, без да се задейства лостът на съединителя. Hill Start Control улеснява потеглянето по наклон.

Опция за дизайн на изпускателната система за отработени газове

Опцията за дизайн на изпускателната система за отработени газове поставя индивидуални акценти. Изпускателната система за отработени газове е подобрена с хромирано покритие на колектора и електрополиран краен шумозаглушител. Това създава един неповторим външен вид.

Части Option 719

Колелата Classic на Option 719

Пътувайте със стил: Колелата Classic на Option 719 са безкамерни колела със спици и модерен дизайн. Висококачествените централно разположени колела с черен анодизиран диск на джантата придават перфектна Heritage визия.

Огледало на края на кормилото Option 719 Shadow в черно

Черните огледала на края на кормилото Option 719 Shadow предлагат отлична видимост и подчертават характера на машината.

Ръчен лост Option 719 Shadow II в черно

Регулируемите ръчни лостове от ексклузивното оборудване Option 719 Shadow са фрезовани от анодирана в черно алуминиева сплав. Широчината на захвата може да се регулира в пет стъпки и да се адаптира към индивидуалните нужди. Висококачествените фрезовани части с брандирането Option 719 придават допълнителна изисканост на мотоциклета.

Система за опора на краката Option 719 Shadow в черно

Системата на опората за крака на водача от ексклузивното оборудване Option 719 Shadow в черно прави визията и същността на мотоциклета по-фини. Висококачествените фрезовани части допълнително подчертават спортния вид на мотоциклета и качеството на материалите.

Капак на цилиндровата глава Option 719 Shadow в черно

Капаците на цилиндровата глава Option 719 Shadow в черно вдъхновяват с висококачествени повърхности и индивидуален външен вид. В допълнение към капаците на цилиндровата глава, изработени от магнезий, комплектът включва и надфрезовани капаци на запалителните бобини, изработени от черен анодизиран алуминий с лазерно изрязан надпис и анодизирана винтова пробка за пълнене на масло.

Кормило Dragbar в черно

Черното кормило Dragbar позволява една спортна, ниска и наведена напред позиция на захвата. Това създава една непринудена и спортна позиция при каране. Освен това тук е почти с 11 cm по-широко от стандартните кормила.

Краен компонент на задницата Custom в черно

Крайният компонент на задницата Custom в черно скъсява задната част на мотоциклета и вдъхновява благодарение на визуално експозираното задно колело със своя спортен, индивидуален външен вид. Регистрационната табела е монтирана върху държача зад задното колело. Седалката е със стилни кръстосани шевове и сиви контрастни конци.

The Classic Tourer

Без стрес километри наред

Какво по-хубаво от това след натоварен ден да пътувате удобно по селските пътища и да слушате звука на боксерния двигател с въздушно охлаждане? С този вариант на оборудване пътуването с вашия R 12 може да продължи малко по-дълго. Ветрозащитният щит Tour и черната комфортна седалка, както и новият дигитален дисплей Digital Display осигуряват по-голям комфорт при пътуване. Страничната чанта от колекцията Soulfuel съдържа всичко необходимо за едно безгрижно пътуване.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Пакет за комфорт

Пакетът за комфорт прави вашите пътувания много по-удобни с отопляемите ръкохватки и темпомата. Освен това асистентът за скорости Pro превключва предавките, без да се задейства лостът на съединителя. Hill Start Control улеснява потеглянето по наклон.

ConnectedRide Control

С помощта на ConnectedRide Control смартфонът може да бъде свързан с превозното средство и да показва определени данни за превозното средство, както и актуалното време и навигационната карта в приложението ConnectedRide. Смартфонът е надеждно закрепен в държачa, намиращ се в зрителното поле. Управлението е лесно и интуитивно чрез мултиконтролера.

Digital Display

Ненатрапчивият Digital Display пренася вашия мотоциклет в дигиталната ера. Благодарение на ясния дисплей цялата информация е напълно видима – особено в още по-компактния режим Pure Ride. В допълнение към скоростта и оборотите могат да се показват например изминатото през деня разстояние, средният разход или температурата на двигателя.

Headlight Pro

С Headlight Pro фаровете имат интегрирани адаптивни светлини за завиване в допълнение към светодиодната светлинна икона, която функционира като габаритни или дневни светлини. Светодиодните сегменти се включват в допълнение към функцията за къса светлина в зависимост от ъгъла на наклон, за да се оптимизира осветяването на вътрешната част на завоя.

Контрол на налягането в гумите

Системата за контрол на налягането в гумите (RDC) дава информация за актуалното налягане в гумите и при загуба на налягане своевременно сигнализира на водача за възможни опасности. На дисплея може да изберете съответните стойности. По време на движение на мотоциклета жълтата информационна светлина и червената сигнална лампа автоматично сигнализират за съответното отклонение от зададените стойности.

Ветрозащитен щит Tour

Ветрозащитният щит Tour предлага комфортна защита от вятъра и атмосферните влияния, което я прави идеален избор за по-дълги разстояния. Външният вид на круизера е перфектно съчетан с дизайна на мотоциклета. Ветрозащитният щит е кристално прозрачен и има устойчиво на надраскване покритие от двете страни. Комплектът включва също държач за ветрозащитния щит и светодиодни издадени мигачи.

Комфортна седалка в черно

Комфортната седалка в черно предлага забележимо по-голям комфорт на седене за водача и спътника благодарение на допълнителната подложка. Същевременно увеличава и контактната повърхност на водача с машината и подпомага по-доброто управление на мотоциклета. Благодарение на здравия и водоустойчив повърхностен материал комфортната седалка е подходяща за всяко пътуване.

Странична чанта от колекцията Soulfuel в зелено, малка, 10 l. отдясно

Малката водоустойчива странична чанта от колекцията Soulfuel е изработена от рециклиран полиестер и кожа. Чантите се закрепват на мястото за държача на страничната чанта. Външен джоб с водоотблъскващ цип предлага място за лични вещи, които искате да са ви под ръка. Обемът може да се регулира с помощта на компресионни ремъци.

Нашето оборудване за вашата визия

Дълги пътувания, кратки екскурзии, карания за отмора след работа: Както и да пътувате със своя R 12: В богатата програма за аксесоари на BMW Motorrad гарантирано ще намерите подходящите части за мотоциклет, който напълно отговаря на желанията ви.

Разгледайте аксесоарите
spinner