Customizing Inspiration

Пътуване в готин и удобен стил

Този вариант на оборудване е като създаден за вашето следващо пътешествие. С многобройните функции за комфорт можете лесно да маневрирате с този мотоциклет през трафика и да сте спокойни във всяка ситуация. Headlight Pro не само изглежда емблематично, но и повишава вашата безопасност. С отопляемите ръкохватки винаги имате контрол над всичко дори при хладно време. Зад удобната единична седалка има място за носача за багаж – перфектно за вашите самостоятелни пътувания.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Headlight Pro

С Headlight Pro фаровете са снабдени със светлинен елемент, който служи както за дневни, така и за габаритни светлини. Комбинацията с адаптивни светлини при завой подобрява видимостта както на водача, така и от околните превозни средства, а това подобрява и безопасността.

Помощ при движение назад

Помощта при движение назад улеснява маневрирането и паркирането например на неравни повърхности и при ограничени пространства за паркиране. Електрическата предавка за заден ход се активира на празен ход чрез натискане на бутон на кормилото, R на дисплея показва функцията. След безпроблемното напускане на паркомястото следващата дестинация може да бъде активирана също толкова спокойно.

Отопляеми ръкохватки

Никога вече студени ръце: За това се грижат електрическите отопляеми ръкохватки с многостепенно регулиране. Те повишават комфорта и безопасността, тъй като при топли ръце и по-голяма чувствителност на пръстите контролът върху мотоциклета се осъществява по-добре – както в студени дни, така и при пътуване в дъжд.

Hill Start Control (HSC)

Hill Start Control позволява лесно спиране на склон при работещ двигател и прави повторното потегляне удобно като никога досега. Веднъж активиран, практичният асистент при изкачване предотвратява автоматично връщането назад на машината и така е ценна помощ за мотоциклетисти с багаж.

Единична седалка черна, ниска

Спортната единична седалка в черно е скъсена седалка за опция с носач за багаж. Повърхността на седалката от висококачествена изкуствена кожа със сиви контрастни шевове е перфектно съгласувана с дизайна на превозното средство. Перфектна за всички, които обичат да се наслаждават на вятъра от пътуването сами.

Носач за багаж, черен

Черният носач за багаж е идеалният избор за самостоятелни водачи, които предпочитат да превозват повече багаж вместо пътник. Носещият елемент позволява натоварване на по-малки багажи до максимално 10 кг и може да се монтира само в комбинация с единична седалка за носач за багаж.

Filler Panel, грундиран

Винаги стилно и подредено напът: Грундираният Filler Panel скрива визуално междината между куфара и калника и прави задна част на мотоциклета особено подредена. Капакът е изработен от пластмаса и може да се лакира индивидуално в желан цвят.

Всичко за мечтания ви мотоциклет

Вие имате своите собствени идеи, ние имаме аксесоарите. Тук ще намерите всичко, от което се нуждаете за своя собствен персонализиран мотоциклет.

Към конфигуратора
spinner