Постоянно в движение Алтернатива: Независимият

Неизменно напред

Пристигането някъде означава за вас, че отново трябва да поемете на път. С всеки километър изпитвате истинска радост от пътуването и стремителна свобода. Това ви осигурява този R 1250 RT в Alpin white       

и с режими на каране Pro, MSR и DBC в пакета Dynamic. Пакетът Комфорт с подгряване на седалките и допълнителната топ каса ви отвежда без напрежение – но в всичко, което ви е необходимо – до целта.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
RDC

Системата за контрол на налягането в гумите (RDC) автоматично предупреждава при загуба на налягане и своевременно сигнализира на водача за възможни опасности.

Пакет Dynamic

Пакетът Dynamic включва адаптивни светлини при завой и Headlight Pro, Dynamic ESA, ACC, асистент за превключване на скоростите Pro, режим на каране Pro, както и MSR и DBC

Пакет Комфорт

Пакетът Комфорт включва Keyless Ride, централно заключване, сигнална система против кражба, подгряване на седалката, комфортна телефония, контакт и хромирана система за отвеждане на отработените газове.

Малка топ каса, 28 l

Водоустойчивата топ каса с обем от 28 литра осигурява достатъчно място за шлема, като при това е удобна както в ежедневието, така и за по-кратки пътувания.

Вътрешен джоб за топ каса малка

Пасващият вътрешен джоб за топ касата слага ред в багажа и улеснява товаренето и разтоварването му.

Амбициозният

Винаги гладен за още

Искате да сте навън: да преминавате през стръмни проходи, да се спускате в завои. С този вариант в стил Sport и лаково покритие Racing blue metallic ще откриете своята машина. Колелата Sport на Option 719 и висококачествените комплекти фрезовани части Shadow и Shadow II от алуминий в черно и сребристо привличат погледите. Допълнителният LED фар осигурява добра видимост, а с новата аудиосистема слушате саундтрака за пътуването си.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Аудиосистема ECE*

Аудиосистемата 2.0 с DAB+, Equalizer и Advanced-Audio-Settings осигурява отличен звук и се управлява лесно от мултиконтролера.

 

*Моля, имайте предвид: Понастоящем можем да предложим само настройване на мотоциклета за аудиосистемата. По-подробна информация ще получите чрез конфигуратора или от дистрибутора си.

Допълнителни LED фарове

Допълнителните LED фарове предлагат повишена безопасност при условия на пътя с влошена видимост.

Колело Sport на Option 719

Ексклузивните колела Sport на Option 719 в двуцветно изпълнение със своите контрастни фрезовани елементи поставят дефиниращи дизайна акценти.

Комплект фрезовани части Shadow II на Option 719

Комплектът фрезовани части Shadow II на Option 719 подчертава с висококачествените си анодирани и фрезовани алуминиеви компоненти в черно/сребристо спортния характер на мотоциклета. Ръчните лостове с възможност за регулиране са с голяма стойност и прецизна точност. Фрезованите капаци на изравнителния резервоар обединяват в себе си стил и функционалност.

Пакет фрезовани части Shadow на Option 719

Комплектът фрезовани части Shadow на Option 719 подчертава с висококачествените си алуминиеви компоненти в черно/сребристо спортния характер на мотоциклета. В него са включени капак на корпуса (картера) на двигателя, защитни капаци на цилиндровата глава, капак на запалителната бобина, винт за наливане на масло и черни пластмасови протектори при капаците на цилиндровата глава.

Любителят на километри

Блестящ по цялата си дължина

Съвършени форми: Style Triple Black в Black storm metallic 2 подчертава мощната, динамична страна на R 1250 RT. Адаптивните светлини при завой, Keyless Ride и пакетът Dynamic осигуряват допълнителен комфорт и удоволствие от пътуването. И за да е всичко необходимо с вас, най-важните неща са винаги до вас в раницата за резервоар.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Система за интелигентно аварийно повикване

При злополука системата за интелигентно аварийно повикване се свързва автоматично с колцентъра на BMW, за да се активират възможно най-бързо действията по спасителната верига.

Пакет Комфорт

Пакетът Комфорт включва Keyless Ride, централно заключване, сигнална система против кражба, подгряване на седалката, комфортна телефония, контакт и хромирана система за отвеждане на отработените газове.

Динамичен пакет

Пакетът Dynamic включва адаптивни светлини при завой и Headlight Pro, Dynamic ESA, ACC, асистент за превключване на скоростите Pro, режим на каране Pro, както и MSR и DBC.

Вътрешна чанта за страничните куфари

Пасващият вътрешен джоб за куфара за пътувания отляво слага ред в багажа и улеснява товаренето и разтоварването му.

Раница за резервоар 11 литра

Малка раница за резервоар с обем от 11 литра, закрепване чрез ремъци и водоустойчиво основно отделение е идеалният спътник за кратки пътувания.

Ексклузивният

Изпълнен със стил на всеки един километър

Скъпа изработка, впечатляващо благородство: Този R 1250 RT в Mineral white металик привлича всички погледи. С ексклузивната седалка Option 719, пакета фрезовани части Classic за Option 719 и колелата Classic за Option 719 в два цвята придавате напълно персонализиран вид на своя мотоциклет и определяте ясно акцентите.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Колело Classic на Option 719

Ексклузивните колела Classic за Option 719 в двуцветно изпълнение със своите контрастни фрезовани елементи поставят дефиниращи дизайна акценти.

Седалка Option 719

Благородната седалка на Option 719 в кафяво впечатлява с финото си усещане, сдържан мраморен рисунък, богати декоративни шевове и релеф с атрактивни тегели.

Option 719 Набор от фрезовани части Classic

Наборът от фрезовани части Classic от ексклузивната Option 719 поставя дефиниращи дизайна акценти с висококачествени компоненти, изпълнени във вид със сребрист цвят.

Топ каса за пътувания

Топ касата с лакиран капак предлага обем от 49 литра и побира два шлема.

Вътрешен джоб за топ каса за пътувания

Пасващият вътрешен джоб за топ касата слага ред в багажа и улеснява товаренето и разтоварването му.

Аксесоари за R 1250 RT

Спортен шумозаглушител

Висококачественият титанов шумозаглушител с карбонова капачка в края се поставя с плъзгане и осигурява плътен звук и спортен вид.

Място за допълнителен багаж

Топ каса за пътувания Light White Aluminium

Голямата, водоустойчива топ каса предлага достатъчно място с обема си от 49 литра и е снабдена серийно с подплатена облегалка. Можете да я закрепите директно към серийната стойка за багаж посредством дръжка.

Вътрешен джоб за куфар и топ каса за пътувания

Пасващите вътрешни джобове за куфара и топ касата за пътувания слагат ред в багажа и улесняват товаренето и разтоварването му. Благодарение на дръжката за носене и ремъка за носене през рамо джобовете са подръка и се транспортират лесно. Към практичните детайли се добавят още и поставените външни джобове, ципът от три страни при вътрешните джобове за куфарите, както и отварящият се широко капак на вътрешния джоб за топ касата.

Раница за резервоар 11 литра

Раницата за резервоар предоставя най-високо ниво на защита от вода във вътрешната си част (обем от около 11 литра) и в отделението за карти. Непромокаемият външен джоб предлага удобно място и за 0,5-литрова бутилка от PET. С дръжки за носене и подвижен, свалящ се ремък за носене през рамо.

Дизайн

Хромирана лента на куфара

Висококачествените и красиви ленти на куфара са хромирани и придават на мотоциклета уникален и благороден вид.

Хромирана бленда на капака на топ касата за пътувания

Топ касата за пътувания е също така украсена с хромирана бленда на капака – в комбинация с хромираните ленти на куфара се получава хармоничен общ вид.

Ергономичност и комфорт

Комфортен ветрозащитен щит

По-високият и по-широк ветрозащитен щит предлага оптимален комфорт при пътуване при вятър и неблагоприятни атмосферни условия. Той се отличава с отлична аероакустка, а устойчивото му на надраскване покритие осигурява дълготрайна прозрачност.

Ниска седалка за водача с подгряване, черна

По-ниската с 45 mm спрямо серийното производство седалка за водача в черен цвят улеснява качването и слизането и подобрява контакта със земята. Седалката може да се монтира в две позиции, така че да се достига височина в седнало положение от 760 или съответно 780 mm. При това тя осигурява добър комфорт за дълги пътувания.

Безопасност

Защитен капак на цилиндровата глава

Защитният капак на цилиндровата глава от благородна стомана предлага всеобхватна защита от увреждания при сериозни случаи.

Предпазен винт за капачката за допълване на масло, черен

Малък, но елегантен: Фрезован от алуминий, предпазният винт за капачката предпазва от неразрешен достъп посредством заключване със специален ъглов ключ.

Допълнителни LED фарове

Мощните допълнителни LED фарове в компактен алуминиев корпус гарантират по-добра видимост и при мъгла, дъжд или снеговалеж. Същевременно със своята бяла, подобна на дневната светлина те осигуряват диференцирано осветяване на пътя и така предлагат перфектно допълнение към предния фар. LED технологията гарантира експлоатация почти без износване. 

Изтегляне на каталога с аксесоарите

Каталог с оригинални аксесоари на BMW Motorrad 2021 г.
PDF   |   47.89 MB   |   Английски

Оформете своя R 1250 RT

Ексклузивен външен вид с Option 719, многобройни функции, които правят пътуването ви още по-спокойно или осигуряват достатъчно пространство за пътническия ви багаж: Конфигурирайте своя турер според собствените си желания.

Към конфигуратора
spinner