НАШЕТО СЕМЕЙСТВО R 18 СЕ РАЗРАСТВА

ИЗСЛЕДВАЙ ГРАДА

СТАНИ ЧАСТ ОТ ТИХАТА РЕВОЛЮЦИЯ

СТАНИ ЧАСТ ОТ ТИХАТА РЕВОЛЮЦИЯ

Това е нова ера в мобилността – това е първият електрически мотоциклет на BMW Motorrad – BMW CE04. Пробегът от 130 км ти дава свободата да изследваш града и да покоряваш територии извън него, а зад иновативния дизайн се крият не по-малко иновативни технологии. Зареди се за бъдещето: силна тяга, нулеви емисии. Почувствай промяната и бъди чат от тихата революция, сега. #pluggedtolife

+ Прочети още

ПЪТУВАНЕ, КАКТО НИКОГА ДОСЕГА

НОВИТЕ МОДЕЛИ K 1600

НОВИТЕ МОДЕЛИ K 1600

Нашите нови модели туринг гарантират спокойно пътуване и изживяване от пътешествието без компромиси – комфортно, динамично и мощно. Без значение дали пътувате самостоятелно, или по двама, по време на пътуване през деня или при по-дълго пътуване: Легендарният шестцилиндров двигател предлага уверено удоволствие от пътуването и перфектно Performance Touring, от лежерни пътувания до динамично удоволствие от карането благодарение на извитите серпентини.

+ Прочети още

ОБОРУДВАНЕ ЗА ВОДАЧИ ОТ BMW MOTORRAD ЗА 2022 Г

Карането на мотоциклет е житейска философия с много лица: от живота в общността, през личния ви стил, до истинското желание за откривателство. За да се наслаждавате изцяло на BMW Motorrad, ние предлагаме облекло, което подхожда идеално на вашата страст. Където и както и да сте на път. Разработена от мотоциклетисти за мотоциклетисти. В новата ни колекция ще откриете не само тоалети, които не само са функционални, но и изглеждат добре – и ще ви накарат да изглеждате добре.

+ Прочети още

ПОДДРЪЖКА ОТ BMW MOTORRAD

Сервизите на BMW Motorrad гарантират високо качество и прецизност, без значение дали е необходима смяна на масло, годишна проверка или нови гуми. Нашите техници са висококвалифицирани и използват само оригинални части и консумативи BMW Motorrad, чрез които гарантираме пълна изправност и надеждност на мотоциклетите. 

+ Прочети още

ПРЕДСЕЗОННА ПРОВЕРКА

ПРЕДСЕЗОННА ПРОВЕРКА

Искате безпроблемно начало на сезона? Затова ви предлагаме детайлна проверка на вашата машина. Ние ще проверим щателно мотора ви според препоръките на BMW Motorrad, за да бъдете спокойни и да се насладите на безпроблемни километри и радостта от карането.erything!

+ Прочети още

СЕРВИЗНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

СЕРВИЗНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

BMW Motorrad предлага Включено сервизно обслужване и Разширена гаранция срещу еднократна, фиксирана такса. По този начин може да си гарантирате дълго спокойствие в срок до 5 години, през който поддръжката и ремонтите се извършват само с оригинални консумативи и части BMW Motorrad.

+ Прочети още

СЕРВИЗНИ ПАРТНЬОРИ НА BMW

СЕРВИЗНИ ПАРТНЬОРИ НА BMW

Широката световна мрежа от сервизни партньори на BMW Motorrad ви гарантира спокойствие и удобство, независимо за къде пътувате и къде се намирате в даден момент.

+ Прочети още
spinner