Soulfuel

ТЕСТОВО КАРАНЕ

#SOULFUEL

Представете си само. Карате мотоциклета си, който отговаря точно на характера ви, наслаждавате се на сменящите се около вас пейзажи, усещате уханието на коженото яке и тягата на големия боксер под вас. Удоволствието е пълно. В такива моменти може да почувствате духа на миналото, който се връща чрез модерните технологии, създавайки силно усещане за свобода. Наричаме това усещане ‘soul fuel’, усещането което пренася историята в настоящето. Как може да изпитате тази уникална свобода? Просто последвайте мечтата си и се отдайте на желанието. Изберете мотоциклет изпълнен с душа, дързък и стилен, като вас.

+ Прочети още

РАЗЛИЧНИ ХАРАКТЕРИ, СПОДЕЛЕНА ДУША

СЕМЕЙСТВО R 18

НАШЕТО НАЙ-ИКОНИЧНО СЕМЕЙСТВО

Семейството на R 18 е с най-мощните боксерни представители: R 18, R 18 Classic, R 18 Bagger и R 18 Transcontinental. Изпълнени с характер, задвижвани от най-големия боксер в историята, те са идеален избор за вашето следващо пътешествие. Доверете се на инстинкта си, заложете на традицията, стила и силата на присъствие.

ГОЛЯМ И ПО ХАРАКТЕР: R 18 BAGGER

Създаден за вълнуващи пътешествия и големи мечти: запознайте се с единствения и неповторим R 18 Bagger.

ОПТИМАЛНИЯТ ТУРЪР: R 18 TRANSCONTINENTAL

Нашата дефиниция за дълготрайна връзка. Когато стане въпрос за големи дистанции и за пътуване към непознатото, няма по-добър избор от R 18 Transcontinental.

R 18: ИКОНАТА

Дефиницията на свобода без граници, с мощен двигател и непреходен дизайн. Перфектната машина за писане на история, със силен характер и изобилие от индивидуалност.

R 18 CLASSIC: ЛЕГЕНДАТА

Ултимативен крузър, който е подходящ и за дълги пътувания. Визията му е непреходна, но и отличаваща се с модерни елементи. Иконичен, носталгичен, ‘soulfuel’.

СЕМЕЙСТВО R nineT

КЛАСИКА И СЪВРЕМИЕ

Карането на класика никога не е било толкова добро. R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler и R nineT Urban G/S са готови да ви осигурят незабравими моменти. Четири характера, четири различни стила, една цел: намирането на сродни души, жадни за приключения. Те са уникални, като вас. Очакват ви да ги подкарате със стил.

R nineT Scrambler: ХАРИЗМАТИЧНИЯТ

груб, силен и индивидуален. Дивашки красив, създаден да доставя удоволствие с балансираното си поведение и уникалност.

R nineT: ДЖЕНТЪЛМЕНЪТ

Страстен, иновативен и непреходен. Повече от 90 години мотоциклетен опит събрани в една машина.

R nineT Pure: ИЗЧИСТЕНИЯТ

Минималистичният дизайн среща мощния характер. Твоя характер. Перфектният мотоциклет за изразяване на твоят „Аз“.

R nineT Urban G/S: ИНДИВИДУАЛИСТЪТ

автентичен, изключителен, традиционен и същевременно иновативен. Оригиналният стил от 80-те, претворен за нашето съвремие.

НАШАТА ИСТОРИЯ, СПОДЕЛЕНА С ВАС: 100 ГОДИНИ BMW MOTORRAD

Историята на BMW Motorrad се характеризира с множество предизвикателства и успехи, изпълнена е също с пречки, но и с упоритост. Отказването никога не е било опция. В крайна сметка, основната движеща сила винаги е идвала от хората, които поделят общата страст към приключенията. Това са мечтатели, атлети, визионери, мъже и жени със сходни интереси и устрем. Хора, които създават иновации на две колела. Това е духът на 100 години Make Life a Ride.

+ Прочети още

R 18 100 YEARS

R 18 100 YEARS

Отбелязваме тази знакова година в историята ни с нова икона: BMW R 18 100 Years. Колекционерски модел ограничен в само 1923 броя, който съчетава най-големия боксер с най-чистата форма философията #Soulfuel и нотки на носталгия.

+ Прочети още

R NINET 100 YEARS

R NINET 100 YEARS

Демонстрация на дизайн и сила на присъствие: BMW R nineT 100 Years. Специално издание за ценители, комбинация от исторически препратки и ексклузивни фрезовани компоненти Option 719. Този модел е своеобразно произведение на изкуството.

+ Прочети още

Запознайте се със #Soulfuel

spinner