Свободата да избирате къде да отидете, да бъдете онези, които искате да бъдете. Само трябва да откриете онова, което гъделичка душата ви, като например мотоциклет-икона, модел подплатен с история, както и перфектно пасващи му облекло и екипировка. Време е да седнете зад кормилото на икона, на наследство изразено с модерни технологии – запознайте се с Heritage гамата на BMW Motorrad.

+ Прочети още

ИЗБЕРИ СВОЯ СТИЛ

ЕДНА ДУША, РАЗЛИЧНИ ХАРАКТЕРИ

НАШЕТО СЕМЕЙСТВО R 18 СЕ РАЗРАСТВА

Без значение дали търсите мотоциклет-икона, перфектната екипировка или облекло, това семейство ви предлага голям избор от изключително качествени продукти с уникален характер и #SoulFuel. R 18, R 18 Classic или новите попълнение R 18 Bagger и R 18 Transcontinental, са в очакване да изберете един от тях.

ГОЛЯМ И ПО ХАРАКТЕР: R 18 BAGGER

Създаден за вълнуващи пътешествия и големи мечти: запознайте се с единствения и неповторим R 18 Bagger.

ОПТИМАЛНИЯТ ТУРЪР: R 18 TRANSCONTINENTAL

Нашата дефиниция за дълготрайна връзка. Когато стане въпрос за големи дистанции и за пътуване към непознатото, няма по-добър избор от R 18 Transcontinental.

R 18: ИКОНАТА

Дефиницията на свобода без граници, с мощен двигател и непреходен дизайн. Перфектната машина за писане на история, със силен характер и изобилие от индивидуалност.

R 18 CLASSIC: ЛЕГЕНДАТА

Ултимативен крузър, който е подходящ и за дълги пътувания. Визията му е непреходна, но и отличаваща се с модерни елементи. Иконичен, носталгичен, ‘soulfuel’.

ГОЛЯМ И ПО ХАРАКТЕР: R 18 BAGGER

R 18 B

СИЛЕН ХАРАКТЕР, ЧИСТА ДУША, СТИЛНА ИКОНА

Създаден за вълнуващи пътешествия и големи мечти: запознайте се с единствения и неповторим R 18 Bagger. Нашето виждане? Колкото повече, толкова повече! Комбинация от вечен дизайн, #SoulFuel гориво за душата и най-големия боксер в света. Мощен мотоциклет, който превръща всяко каране в незабравимо приключение.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР ПРОБНО КАРАНЕ

ОПТИМАЛНИЯТ ТУРЪР: R 18 Transcontinental

R 18 B

НАЙ-ДОБРИЯТ ПАРТНЬОР

Нашата дефиниция за дълготрайна връзка. Когато стане въпрос за големи дистанции и за пътуване към непознатото, няма по-добър избор от R 18 Transcontinental. Изключително модерна инфотейнмънт система, дисаги, централна каса с интегрирана облегалка за пасажера – най-големият ни мотоциклет е подготвен за всички. А вие? Взимайте екипировка и потегляйте!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР ПРОБНО КАРАНЕ

Душата на R 18

Душата на R 18

BMW Motorrad R 5 е оригиналният шедьовър датиращ от 1936-та. Рамата му е изградена от елегантно извити овални тръби, а технологията с по два разпределителни вала на неговия боксер, е иновация в мотоциклетния свят. Машина пропита с история и задвижвана от силен характер. Готов ли си да се срещнеш с иконата?

+ Прочети още

Най-големият боксер от 1923-та

Най-големият боксер от 1923-та

Сърцето на R 18 е внушителният боксерен двигател. Той е най-мощната 2-цилиндрова машина със срещуположни бутала, някога вграждана в сериен мотоциклет. Карай и се наслади се на уникалния му пулс и сила. Искаш още?

+ Прочети още

ТВОЯТ ВЕРЕН ПРИЯТЕЛ НА ПЪТЯ

R nineT

Свободата никога не е изглеждала толкова добре: R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler и R nineT Urban G/S са готови да оставят силни впечатления, независимо къде си ги отвел. Четири различни мотоциклета, четири различни характера, споделена душа. Чиста, емоционална и автентична.

R nineT Scrambler: ХАРИЗМАТИЧНИЯТ

груб, силен и индивидуален. Дивашки красив, създаден да доставя удоволствие с балансираното си поведение и уникалност.

R nineT: ДЖЕНТЪЛМЕНЪТ

Страстен, иновативен и непреходен. Повече от 90 години мотоциклетен опит събрани в една машина.

R nineT Pure: ИЗЧИСТЕНИЯТ

Минималистичният дизайн среща мощния характер. Твоя характер. Перфектният мотоциклет за изразяване на твоят „Аз“.

R nineT Urban G/S: ИНДИВИДУАЛИСТЪТ

автентичен, изключителен, традиционен и същевременно иновативен. Оригиналният стил от 80-те, претворен за нашето съвремие.

Облечи се според мотора

Облечи се според мотора

Няма по-добро усещане от това да караш правилния мотоциклет, особено ако си облечен подобаващо. Колекцията Heritage Ride & Style е много повече от функционално оборудване – тя е израз на стил. Перфектна комбинация от непреходни цветове и кройки, съчетани с ултра модерни материали и изработка.

+ Прочети още

Добави онова „още малко“

Добави онова „още малко“

Искаш моторът ти да е уникален? Option 719 предлага разнообразни варианти за персонализация, пасващи перфектно на стила ти. Запознай се с нашата особено качествена програма за индивидуализация, включваща специфичен дизайн и оборудване, фрезовани компоненти и пакети. Готов ли си да подсилиш характера на машината?

+ Прочети още

#SOULFUEL

Можеш да намериш сродни души на социалната ни стена. Да споделиш  мотоциклетните си емоции, да се запознаеш емоциите на други, като теб.

+ Прочети още

ПОВЕЧЕ НА ТЕМА #SOULFUEL

#Soulfuel означава да бъдете винаги изпълнени със страст и любопитство. Тъй като следващото пътуване никога не чака.

+ Прочети още
spinner