Connected Ride Smartglasses

По-интелигентна перспектива

Идеалният инструмент за къси и дълги пътувания: BMW ConnectedRide Smartglasses са твоят Head-up дисплей за мотоциклет. Те прожектират информация, свързана с шофирането, от рода на скорост и навигация, във вашето зрително поле. Вашето предимство: по-малко разсейване, по-голяма безопасност. Благодарение на тънката си форма, очилата отлично могат да се носят под каска. Доставят се със сменяеми тонирани и прозрачни стъкла и се предлагат в два размера.

: сиво

: M

Product ID: 76507108501

*Необвързващо ценово предложение от производителя Цените на местния дистрибутор може да се различават от посочените тук цени.

Детайли за продукта
  • Тънки смарт очила за пътуване с мотоциклет
  • По-малко разсейване, погледът остава върху пътя
  • Показване на скорост, лимит на скоростта, предавателно отношение и указания за навигация в зрителното поле на водача
  • Свързване към мотоциклета чрез приложението BMW Motorrad Connected
  • Показанията могат да се конфигурират чрез приложението
  • Сменяеми стъкла, доставени тонирани и с 85% прозрачност
  • Автоматично адаптиране на показанията чрез вграден светлинен сензор
  • Спортна визия
  • Размер: среден

Фокусирани в трафика

Head-up дисплей, който можете да включите и изключите по всяко време. Оптичният проекционен модул се намира над дясното стъкло на очилата отвътре. По време на пътуване той ви показва информация за скоростта, ограниченията на скоростта, предавателното отношение и навигацията директно в зрителното ви поле. Всичко в обичайния дизайн на BMW Motorrad. Така можете напълно и изцяло да се концентрирате върху трафика. А ако в момента нямате нужда от тази информация, можете просто да изключите дисплея чрез бутона на лявото рамо на рамката на очилата или чрез приложението BMW Motorrad Connected. На рамото на рамката на очилата се намира и интерфейсът за зареждане, чрез който очилата се зареждат с ток посредством заряден кабел.

+ Прочети още

Подходящи за вашия живот в движение

Подходящи за вашия живот в движение

Smartglasses със защита срещу UV лъчи изглеждат като спортни слънчеви очила и се адаптират към потребностите ви благодарение на елегантната си форма и малко тегло. С една от четири различни подложки за нос си осигурявате перфектно прилегнала форма. В зависимост от времето можете да използвате или 85 процента прозрачни, или тонирани стъкла. Светлинният сензор се грижи автоматично за това да можете винаги да виждате добре информацията за пътуването и да не бъдете заслепени.

+ Прочети още

Носите очила? Допълнително се предлага RX адаптер, който се слага от вътрешната страна на очилата. След измерването от оптик можете да поръчате коригиращите си очила директно от доставчика на очила и да ги закопчаете към Smartglasses.

+ Прочети още

Приложение BMW Motorrad Connected

Приложение BMW Motorrad Connected

Приложението BMW Motorrad Connected свързва смартфона ви чрез Bluetooth с очилата и вашия мотоциклет. По този начин сте винаги свързани с мрежата и можете да управлявате всички функции. Можете например да регулирате гъвкаво положението на дисплея с данни спрямо зрителното си поле и позицията на седене върху мотоциклета. Можете също така да определите каква информация за пътуването да виждате или да скривате.

+ Прочети още

Ръководство за изтегляне

Кратко ръководство за ConnectedRide Smartglasses
PDF   |   0.66 MB   |   BG
This is disclaimer text for gpx download files.

уведомление

Отговорността за използването на ConnectedRide Smartglasses и за спазването на съответните закони пада изцяло върху вас като потребител. Затова е препоръчително да проверите законосъобразността в страната, където ще ги използвате, преди първото им използване и на редовни интервали след това (както и при пресичане на граница)

Свържете се с мотоциклета си

Изпробвайте

Събудихме любопитството ви? Тогава пробвайте ConnectedRide Smartglasses директно при вашия дистрибутор.

Намерете дистрибутор

Още от стила на BMW Motorrad

spinner