Яке Tokyo Connect GTX

Стилна защита

Якето Tokyo Connect GTX предлага идеалната комбинация от стил, функционалност и защита. Благодарение на активното осветление по гърба и ръкавите, на интегрирания сензорен панел в десния ръкав и калъфа за зареждане на смартфон, то осигурява ново ниво на безопасност и комфорт. Непропускащата вятър и вода парка от трислоен ламиниран материал Gore-Tex може да се носи целогодишно благодарение на интегрираната система AirVent и подвижната подплата. Протекторите NP-Flex на рамената и лактите могат също да се свалят и са толкова леки, че почти не се усещат. Повече свобода на движенията осигурява ципът по цялата дължина, а двата големи предни джоба предлагат повече място за съхранение.

Якето ще се предлага от пролетта на 2022 г. при местните дистрибутори.

: синьо

: L

Номер на частите: 76128504888

*Необвързващо ценово предложение от производителя Цените на местния дистрибутор може да се различават от посочените тук цени.

template_label

Създадено за градския живот

Якето Tokyo Connect GTX е отлично допълнение за вашето ежедневие благодарение на своята удобна форма и спортно-елегантния стил. Независимо дали сте на път към офиса, кафенето или спортната зала. Гъвкавите и прилягащи протектори предлагат нужната защита, без да привличат вниманието върху себе си. Проветривият материал Gore-Tex, подвижната подплата и качулката, която може да се регулира на ширина, ви предпазват от вятър и неблагоприятно време през цялата година. Двата големи предни джоба са удобно място за поставяне на портмоне, ключове и слушалки, като в тях можете да приберете дори и вашия iPad. Циповете на якето и подплатата могат да се отварят и затварят в двете посоки и заедно с допълнителните странични ципове осигуряват повече комфорт при седене

+ Прочети още

Активно осветление

Активно осветление

Поставените на гърба и в ръкавите светлоотразителни ленти не пропускат вода и следват движенията ви. Те повишават видимостта ви както при лоши условия на осветеност при дъжд, мъгла или смог през деня, така и на тъмно през нощта. По този начин те ви правят по-добре видими при движение и ви предлагат повече сигурност. Можете да ги включвате лесно чрез приложението BMW Motorrad Connected или чрез вградения в ръкава сензорен панел. А също така можете да ги перете без никакви проблеми заедно с якето.

+ Прочети още

Интегриран сензорен панел

Интегриран сензорен панел

В долната част на десния ръкав ще намерите ненатрапващия се сензорен панел, който е обозначен само с графика. С негова помощ включвате и изключвате лесно само чрез докосване активното осветление на якето. Или можете да му присъедините любима функция в приложението BMW Motorrad Connected. Така със сензорния панел ще можете да извиквате предпочитанията си за навигиране, да прескачате песни или да настройвате и използвате други продукти на Connected Rider Gear.

+ Прочети още

Калъф за зареждане и захранване с ток

Калъф за зареждане и захранване с ток

Калъфът за зареждане се намира в левия вътрешен джоб на якето. Когато излезете от вкъщи, просто поставете смартфона си в него и той ще започне да се зарежда автоматично. Така не се налага да се притеснявате, че батерията ви ще се изтощи. Калъфът се захранва чрез вградена в якето външна батерия. Също така можете да свържете якето с мотоциклета си посредством заряден кабел. Тогава от приложението BMW Motorrad Connected избирате дали да зареждате телефона си, или външната батерия.

+ Прочети още

Приложение BMW Motorrad Connected

Приложение BMW Motorrad Connected

Нашето приложение BMW Motorrad Connected свързва смартфона ви чрез Bluetooth с Gear Control Unit на якето и мотоциклета. По този начин сте винаги свързани с мрежата и можете да управлявате всички функции. Така можете не само да включвате и изключвате светлоотразителните ленти, но също така да ги променяте и на цвят. Функцията за любими на сензорния панел ви осигурява гъвкавост и възможност за настройване според предпочитанията ви по всяко време. А чрез контролирането на захранването с ток можете да сте сигурни, че смартфонът ви ще е винаги зареден.

+ Прочети още

Свържете се с мотоциклета си

Изпробвайте

Събудихме любопитството ви? Тогава потърсете якето Tokyo Connect GTX при вашия дистрибутор.

Намерете дистрибутор

Допълнете външния си вид

spinner