Колекция Каране
System 7 Carbon

System 7 Carbon

Безкомпромисна готовност за всичко, което ни очаква.

Във всеки ъгъл, на всяка права – по света или на път за работа: BMW Motorrad е еквивалент на истинска наслада при шофиране. Безопасността и удобството трябва да бъдат вашите постоянни спътници. С новата System 7 Carbon човек не може да желае нищо повече. Изцяло карбоновата кора на каската е лека и твърда. Притежава изключително висока степен на поглъщане на удар. Свободно регулируем слънчев визьор ви позволява да се отпуснете изцяло дори при промяна на осветеността. В помощ е и отлична вентилация и визьор с двойно стъкло като стандарт: те винаги осигуряват ясна гледка. Освен това общият вид на каската е много компактен благодарение на механизма с четири шарнира. А с няколко леки движения на ръката можете да превърнете цялата каска в каска за скутер. Всъщност каска за истинско удоволствие при шофиране.

Подвижна част за брадичка

Две каски в едно. Просто уникална.

Това е вашето пътуване, вашата свобода. И вашата каска няма да провали това. Така можете да трансформирате System 7 Carbon без никакви инструменти набързо и удобно от каска за цяло лице в джет каска. За да направите това, трябва само да отблокирате двете копчета в областта на брадичката. Визьорът за слънце служи като визьор в джет модела. Със System 7 Carbon получавате две поставени каски според ECE 22-05 заедно. Можете да използвате допълнително наличната, интегрирана комуникационна система в двата варианти. Нашата иновация, вашата свобода.
+ Прочети още

КОРА НА КАСКА, ПРОИЗВЕДЕНА ОТ 100% КАРБОН

По-лека, по-безопасна, по-спортна.

Само един материал си заслужава от самото начало: карбон. Технологията с въглеродните фибри има дълга традиция в BMW. Благодарение на този опит и експертиза, ние бяхме в състояние да намалим теглото на кората на каската, сравнена с други кори на карбонова каска с още 25%. За да направим това, ние пригодихме високотехнологични карбонови фибри в комбинация с иновативен, сложен процес на обработка.
Резултатът: изключително лека изцяло карбонова кора на каса в два размера, което впечатлява с оптимизираната твърдост и ефикасност във всяка зона на въздействие.
+ Прочети още

ОПТИМИЗИРАНА АЕРОДИНАМИКА

Съгласувано и спокойно.

Почувствайте вятъра, но само когато се нуждаете. Ето защо нашите BMW експерти от различни отдели обединиха сили в разработването на System 7 Carbon. Това ни даде възможност да включим резултатите от обстойното изследване в ултра модерни ветрови тунели в Мюнхен и Милано директно в нашия процес на разработка и проектиране.
Интензивните анализи и оптимизации към геометрията на спойлера, които бяха постигнати чрез тях, не са само визуално впечатляващи, но също и функционални: System 7 Carbon има огромна аеродинамика. Усукването е твърде ниско дори когато се гледа косо, с впечатляваща аерокустика. Това е една от най-тихо сгъващите се каски на пазара.
+ Прочети още

Преглед на всички характеристики

Комуникация с Bluetooth

Останете свързани.

Останете свързани.

Преживейте повече заедно. Допълнително наличната BMW Motorrad комуникационна система прави почти всичко възможно: свържете се чрез Bluetooth с вашия пътник, мобилен телефон, MP3 плейър, докато в това време сте свързани с вашия BMW Motorrad Navigator. Възможни са до три връзки, така че можете да се обаждате по телефона и да слушате музика докато в същото време не се отклонявате от курса, следейки с погледа си пътя.

+ Прочети още

Дилъри близо до вас.

Намерете дилър близо до вас и попитайте за System 7 Carbon.

Намерете вашия търговец на дребно на BMW сега

C.A.R.E.

C.A.R.E. е абревиатура за Concept of Advanced Rider Equipment (Концепция за съвременна екипировка за мотоциклетисти) и представя непоколебим ангажимент към безопасността, иновацията, комфорта и качеството, които са включени при проектирането на всеки елемент на оборудването за мотоциклетисти BMW Motorrad.

Научете повече
spinner