Практика в обучението.

Незабравими преживявания на две колелета.

Търсите незабравимо мотоциклетно преживяване? „Официални партньори на BMW Motorrad“ предлага обиколки и незадължаващи тестови шофирания на най-добрите мотоциклетни маршрути в света, заедно с избрани партньори. Или искате да придобиете повече увереност на мотоциклета си – офроуд, на пътя и на състезателната писта? Независимо дали сте начинаещ или професионалист, нашите партньори по обучението предлагат подходящите тренировъчни сесии и подходящата машина за всяко ниво. Ние се грижим за всичко, за да можете да се концентрирате върху обучението, огромна доза наслада от шофирането и едно незабравимо преживяване.

КУРСОВЕ НА ОБУЧЕНИЕ

Ставайте само по-добри заедно с най-добрите.

Учете се от опитни партньори по обучението със сертифицирани инструктори на BMW Motorrad – както на пътя, така и офроуд. Както и при нашите мотоциклети, ние търсим най-високото качество.  

+ Прочети още

Офроуд обучение.

Офроуд обучение.

Може би неутъпканият път ви вълнува – или се готвите за голяма обиколка. Впускате ли се в приключенията си, независимо от това колко е стръмно или прашно? Тогава сте дошли на правилното място.  

+ Прочети още

Обучение по безопасност.

Обучение по безопасност.

Удоволствието от карането започва с безопасността. Безопасни и уверени в трафика, дори при опасни ситуации: с практични тренировки ще се превърнете в умел мотоциклетист. 

+ Прочети още

Състезателно обучение.

Състезателно обучение.

Искате да разчупите ограниченията си и да изживеете състезателната си страст? Инструкторите ще ви покажат как можете да направите най-бързите обиколки на състезателната писта.

+ Прочети още

Официален партньор на BMW Motorrad

Учете се от най-добрите. С най-новите модели.

С официалните партньори на BMW Motorrad вие сте в добри ръце. Защото всички партньори от зоната на обучение имат сертифициран инструктор, който е завършил курса за обучение на BMW Motorrad International Instructor Academy (IIA).

Екскурзоводите на нашите партньори от сектора за пътешествия също имат сертификат; те са завършили курса за обучение International Tourguide Academy (ITA).

+ Прочети още

Пътуване и тестово шофиране

С офертата на нашите партньори, вие можете да се насладите на мотоциклетно приключение по целия свят. На вашия собствен мотоциклет, на мотоциклет под наем или с професионално организирани обиколки до най-красивите точки на земята.  

+ Прочети още

Пътуване.

Пътуване.

Вашата мечта за обиколка на две колелета. На един от най-красивите маршрути в света. С мотоциклетите на BMW, избрани партньори предлагат най-добрите приключенски пътешествия или обиколки за удоволствие по целия свят. Незабравими преживявания, BMW мотоциклети и включено първокласно обслужване.

+ Прочети още

Тестово шофиране

Тестово шофиране

Най-новите модели на BMW Motorrad са готови да тръгнат по най-красивите маршрути в Алпите и ви очакват в гаражите на нашите партньори. 

+ Прочети още

Социална стена

Вдъхновете се от нашите клиенти и техните приключения на мотоциклетите на BMW.  

+ Прочети още

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

spinner