Ефективност за пътя и състезателната писта

С M Performance Parts Вие постигате максимума на спортен характер на Вашия мотоциклет. Много от тези части са изработени от карбон или са фрезовани от един елемент: за повече стабилност, спестено тегло и динамика. Или искате да бъдете на пол позицията? С нашите задължителни придобивки за състезателната писта Вие превръщате мотоциклета си в годен за състезателна писта.

+ Прочети още
За повече спортен характер

Всяка част прави разликата

За по-малко тегло или повече динамика, за една милисекунда по-малко или няколко градуса наклонено положение повече: с M Performance Parts Вие повишавате спортния характер на Вашия мотоциклет.

За състезателната писта

Задължителните Parts за пол позицията

За любители на мотоциклетните спортове и ловци на рекорди с изразена воля за ефективност: С тези безкомпромисни M Performance Parts Вие превръщате Вашия мотоциклет в готов за състезателната писта.

Моля, имайте предвид, че някои части не са разрешени за използване в общественото улично движение и трябва да се използват само на състезателната писта.

Вашият партньор в ефективността

Превърнете Вашия мотоциклет в състезателна машина. Тук ще намерите дилър на BMW Motorrad за M Performance Parts в близост до Вас.

Към дилъра

Повече M магия

spinner