Това е нова ера в мобилността

BMW CE 04

BMW CE 04

Това е нова ера в мобилността – това е първият електрически мотоциклет на BMW Motorrad – BMW CE04. Пробегът от 130 км ти дава свободата да изследваш града и да покоряваш територии извън него, а зад иновативния дизайн се крият не по-малко иновативни технологии. Зареди се за бъдещето: силна тяга, нулеви емисии. Почувствай промяната и бъди чат от тихата революция, сега. #pluggedtolife

НАМЕРИ ДИЛЪР ПРОБНО КАРАНЕ

СЪЩАТА МОЩНОСТ, НОВА ЕНЕРГИЯ

Типичната за BMW Motorrad мощност, но изразена по нов начин: ефикасно, тихо и с нулеви вредни емисии. BMW CE 04 ще се превърне в естествена част от твоето ежедневие. Може да се зарежда от контакта, от wallbox вкъщи или от обществени станции. Без значение каква е спецификата на деня ти, нашият електрически скутер ще бъде част от нея.

+ Прочети още

Бърз, семпъл и гъвкав: Това е за нас определението на комфорта. Да започнеш деня енергично, с напълно заредената батерия на BMW CE 04. Без значение дали ще избереш контакта вкъщи, BMW Wallbox или станция навън, мотоциклетът ще се представи еднакво убедително. Особено впечатляваща обаче е функцията за бързо зареждане.

+ Прочети още

ДИЗАЙНЪТ НИ ОБЕДИНЯВА

СЪЗДАЙ СВОЙ СОБСТВЕН CE 04

Дизайнът на BMW CE 04 е изпреварил времето си и едновременно неподвластен на него. Мотоциклетът се предлага в две цветови концепции, ‘Avangarde’ и ‘Light White’, които са внимателно съобразени с формите на BMW CE 04. Запознай се също с вариантите „Авангардният“, „Експресионистът“ и „Урбанистът“, или пък създай своя собствена визия.

Lightwhite uni

Бялото отразява динамично и открито пулсиращия голям град и го представя като модерно пространство за интерпретации.

Style Avantgarde

Изразителен и самоуверен, BMW CE 04 в Style Avantgarde и цвят Magellan grey metallic с различни ивици се вписва плавно в живота на големия град: благороден, ценен и експресивен.

МОДЕРНИ, СТИЛНИ, ВЪЛНУВАЩИ: ЕКИПИРОВКА И ОБЛЕКЛО

НАУЧИ ПОВЕЧЕ НАУЧИ ПОВЕЧЕ НАУЧИ ПОВЕЧЕ НАУЧИ ПОВЕЧЕ НАУЧИ ПОВЕЧЕ НАУЧИ ПОВЕЧЕ НАУЧИ ПОВЕЧЕ НАУЧИ ПОВЕЧЕ
КАСКА SAO PAULO
КАСКА SAO PAULO
URBAN MOBILITY
URBAN MOBILITY
VARIO ТОП КАДАТА
VARIO ТОП КАДАТА
ОБЛЕКЛО ОТ BMW MOTORRAD
ОБЛЕКЛО ОТ BMW MOTORRAD
ИКОНИЧЕН ДИЗАЙН НА СВЕТЛИНИТЕ
ИКОНИЧЕН ДИЗАЙН НА СВЕТЛИНИТЕ
ГОЛЯМ TFT ЦВЕТЕН ДИСПЛЕЙ
ГОЛЯМ TFT ЦВЕТЕН ДИСПЛЕЙ
СТИЛНИ КОМПЛЕКТИ ОТ ДЕКОРАТИВНИ СТИКЕРИ
СТИЛНИ КОМПЛЕКТИ ОТ ДЕКОРАТИВНИ СТИКЕРИ
ПРАКТИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ ЗА БАГАЖ
ПРАКТИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ ЗА БАГАЖ

Покоряването на града с мощта на електричеството предопределя и нов начин на каране, както и прилягаща на него екипировка. Със същата страст разработваме и произвеждаме и облеклото за BMW Motorrad. В него комбинираме функционални материали с удобство при носене. То обединява качество и уникален дизайн в едно. Ще усетите това по време на пътуване, а също така ще изглеждате и добре на мотоциклета си.

+ Прочети още
ОБЛЕКЛО ОТ BMW MOTORRAD external-link-arrow-slim

НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ E-МОДЕЛИ

spinner