BMW CE 04

Това е нова ера в мобилността – това е първият електрически мотоциклет на BMW Motorrad – BMW CE04. Пробегът от 130 км ти дава свободата да изследваш града и да покоряваш територии извън него, а зад иновативния дизайн се крият не по-малко иновативни технологии. Зареди се за бъдещето: силна тяга, нулеви емисии. Почувствай промяната и бъди чат от тихата революция, сега. #PluggedToLife

+ Прочети още
ТЕСТОВО КАРАНЕ external-link-arrow-slim

Революцията среща еволюцията

Революцията среща еволюцията

По отношение на комфорта и безопасността с BMW CE 04 залагате на изпитаната и доказаната техника на BMW Motorrad. ABS, ASC и интелигентният авариен асистент ECALL са стандартни функции, докато по желание можете да получите DTC и ABS Pro. Допълнителните варианти на седалката с интегрирана облегалка и отопление, както и електрическата помощ при движение назад ви осигуряват комфорт в големия град. А с Keyless Ride започвате плавната интеграция на BMW CE 04 в мобилния си живот – в истинския смисъл на думата. Просто сядате и потегляте – ключът остава в джоба ви.

+ Прочети още

Мобилни и свързани по най-добрия начин

Мобилни и свързани по най-добрия начин

Не пропускайте нищо, наслаждавайте се на всичко. BMW CE 04 ви предоставя ефективно нова свързаност благодарение на BMW Motorrad Connectivity и на приложението BMW Motorrad Connected. 10,25-инчовия TFT дисплей с възможност за разделяне на екрана е мястото, където се срещат дигиталния и аналоговия свят. Независимо дали става въпрос за данни за мощността, пробег, време за зареждане, любимия плейлист, следващата цел, или телефонен разговор: мобилността и комуникациите се обединяват в едно. Вашето ежедневие също. При това смартфонът ви е защитен от намокряне в отделението с вентилация, като същевременно и се зарежда благодарение на USB C връзката.

+ Прочети още

Дизайнът обединява

Двете цветови концепции са прецизно съгласувани с модерното и уникално оформление на BMW CE 04. Те подчертават насочения към бъдещето дизайн и поставят впечатляващи акценти.

Avantgarde

Изразителен и самоуверен: BMW CE 04 Avantgarde в имперско синьо металик.

Light white uni

Бялото отразява динамично и открито пулсиращия голям град и го представя като модерно пространство за интерпретации.

BMW CE 02

Time to get up! Новият ден чака да го планираш. Но днес е различно. Не ставаш просто, за да свършиш нещата си за деня. Ставаш, за да направиш нещо голямо. Какво правиш за това? Качваш се на ново превозно средство, което те катапултира в нова реалност. За едва няколко секунди. Изцяло електрически. През малки улички и широки булеварди. През твоя град, който толкова много обичаш. Усещаш го: Ти си #PluggedToLife, докато променяш мобилността, не – света, на твоя CE 02. И изглеждаш много добре, докато правиш това.

+ Прочети още
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ТЪРГОВЕЦ external-link-arrow-slim

Move your way

Всичко в CE 02 е проектирано за лесно управление и максимално удоволствие от шофирането. С Keyless Ride просто се качваш и потегляш. Благодарение на ниското му тегло от 120 kg винаги държиш всичко под контрол. С ремъчната предавка, която почти не изисква поддръжка, пътуваш ефикасно. С многобройни акценти по отношение на технологиите, комфорта и свързаността eParkourer ти осигурява максимална подкрепа по пътя ти към следващото местоположение.

Hop on

CE 02 е лесен за управление за почти всеки. Подобно на мотопед 50 ccm можете да започнете да шофирате с шофьорска книжка AM от 15-годишна възраст. Можеш също така да се качиш на него с шофьорска книжка за лек автомобил или шофьорска книжка А1.

Enter the playground

CE 02 нарушава правилата. Закачливите елементи го карат да привлича вниманието – така изглежда удоволствието от шофирането. Силна визия и тих благодарение на електрическото задвижване. Революционен. Емблематичен. Опазването на околната среда може да бъде стилно.

Explore the city

Електрическа тротинетка? Електрически мотопед? Електрически скутер? Nope! eParkourer е иконата на новата Urban Mobility сцена. Той се движи през града като паркур бегач. Бърз, гъвкав, креативен. И го превзема на бегом.

Дизайн от ново поколение

Ideas nonstop

Ти планираш деня, твоят eParkourer превзема средата. Където и да отидеш, ще те видят. Прогресивният стил си личи: Вече си напът към следващото голямо нещо. Time to move on.

Cosmic black едноцветен лак

Black, bold – твоята заявка. CE 02 се доставя стандартно с Cosmic black едноцветен лак и едноцветна черна седалка. Granite grey металик създава страхотни контрасти, дизайнът на ленти е свеж.

Cosmic black едноцветен лак 2

Оборудван с пакета Highline, CE 02 става още по-екстровертен: с ексклузивен Cosmic black едноцветен лак 2, 3-цветна седалка и 22 ленти, включително комплект ленти за джанти. Златната вилка се откроява още повече.

Времето за почивка е време за зареждане

Това наричаме удобство: когато започвате деня, заредени с енергия, вашият BMW CE 04 ви очаква вече със зареден акумулатор. Зарежда се лесно от битов контакт на 220 V или от вашия BMW Wallbox. А с опционалното зарядно устройство за бързо зареждане получавате нещо повече от зареждането – повече време. С него зареждате вашия BMW CE 04 с BMW Wallbox или по път с максимален заряден ток от 0% до 80% само за 65 минути.

+ Прочети още

Знаеш точно кога е време да се изключиш и да презаредиш батериите. Това е идеалният момент да презаредиш и CE 02. Просто го зареждаш в битовия контакт също като твоя смартфон. Можеш да заредиш версията с мощност 4 kW от 20% до 80% за 1 час и 25 минути. Вариантът с 11 kW се нуждае от 1 час и 40 минути с опционалното устройство за бързо зареждане. Напълно заредена, версията с 11 kW може да измине до 90 километра, версията с 4 kW – до 50 километра – повече от достатъчно за всички твои задачи.

+ Прочети още

Stay connected

Не пропускай нищо

Хайде да бъдем имейл приятели. Абонирай се за новините за eParkourer и следи дивите му пътувания из кварталите на големия град.

Абонирай се сега external-link-arrow-slim

Stay #PluggedToLife

spinner