Vision Next 100

Vision Next 100

В началото беше визията. И в BMW Motorrad тя прие много специфична форма: с VISION NEXT 100 мобилността на бъдещето се появи в настоящето.

+ Прочети още

Concept Link

Concept Link

Интелигентното свързване на човек, превозно средство, мотоциклетно облекло и околната среда ви позволява най-високата степен на свобода. Концептуалното проучване на Concept Link създава безпроблемно пресичане на дигиталния и аналоговия свят – за едно удобно изживяване при движение в градската среда на бъдещето.

+ Прочети още

ЛАЗЕРЕН ФАР.

ЛАЗЕРЕН ФАР.

С лазерния фар за мъгла никога не губите дестинацията си от поглед. Изключително големият обхват ви позволява да възприемате потенциалните рискове 11 секунди по-рано, отколкото при конвенционалните фарове, при скорост от 100 km/h.

+ Прочети още

Общи иновации

CONNECTIVITY - TFT ДИСПЛЕЙ И ИНТЕРНЕТ ПРИЛОЖЕНИЕ НА BMW MOTORRAD

CONNECTIVITY - TFT ДИСПЛЕЙ И ИНТЕРНЕТ ПРИЛОЖЕНИЕ НА BMW MOTORRAD

С оборудването по избор Connectivity ще бъдете напълно свързани и винаги ще имате достъп до информацията, която ви трябва. Комбинацията от 6,5-инчов TFT дисплей и мултуконтролер на ръкохватките ви позволява интуитивно управление на функциите на машината. Независимо дали искате да лесно да се ориентирате в града чрез навигация със стрелки с интернет приложението на BMW Motorrad, да се обадите по телефона, докато карате или да слушате идеалната песен - благодарение на Connectivity, можете да запазите концентрацията си върху пътя и да възприемате цялата важна информация.

+ Прочети още

ШАСИ И ДЖАНТИ ОТ КАРБОН

ШАСИ И ДЖАНТИ ОТ КАРБОН

Най-доброто качество на карбона е: неговото превъзходство. Можете да вземате всеки завой по-остро, да ускорявате по-бързо и да натискате спирачки по-късно. За първи път BMW Motorrad използват безкомпромисно шаси и джанти от карбон (карбонова технология) за HP4 RACE. С твърдостта на алуминия и здравината на стоманата, той определя нови стандарти в производството на всички превозни средства.

+ Прочети още

ECALL. ИНТЕЛИГЕНТНОТО ОБАЖДАНЕ ПРИ СПЕШЕН СЛУЧАЙ.

ECALL. ИНТЕЛИГЕНТНОТО ОБАЖДАНЕ ПРИ СПЕШЕН СЛУЧАЙ.

ECALL осигурява бърза и надеждна помощ в момента, в който имате нужда от нея. Интелигентното обаждане при спешен случай винаги е на ваша страна и на вашия език и ви осигурява помощ при произшествия и спешни ситуации.

+ Прочети още

ПОДПОМАГАНЕ НА СТРАНИЧНИЯ ИЗГЛЕД.

ПОДПОМАГАНЕ НА СТРАНИЧНИЯ ИЗГЛЕД.

С помощта на допълнителното оборудване за подпомагане на страничния изглед държите всичко под контрол – дори това, което не можете да видите.

+ Прочети още

КАСКА BMW SYSTEM 7 CARBON.

КАСКА BMW SYSTEM 7 CARBON.

System 7 Carbon ви осигурява пълен комфорт – и си остава лека. Тъй като карбоновата обвивка на каската се произвежда при сложен процес на предварителна обработка, който позволява намаляване на теглото с 25%, в сравнение с конвенционалните процедури.

+ Прочети още

C EVOLUTION.

C EVOLUTION.

100% електрически. 100% изживяване при каране. Електрическият макси скутер е първият по рода си и не прави никакви компромиси. Напротив, той оставя дълготрайни впечатления. Съчетанието между батерията, двигателя и интелигентните режими на каране гарантират пробег до 160 km и ви превозва там, където искате да отидете в градската джунгла.

+ Прочети още

ABS PRO.

ABS PRO.

ABS Pro превръща всеки завой в изключително приятно изживяване при каране: ABS Pro позволява по-безопасно намаляване на скоростта при извънредни ситуации. Тенденцията на мотоциклета да се връща от наклонена в изправена позиция е намалена до минимум. Това означава, че мотоциклетът остава под контрол дори при маневри с рязко спиране в завои.

+ Прочети още

Постижения.

Най-важните иновации.

Научете повече

Safety 360°.

Безопасността изисква действия. Не думи.

Научи повече

Още истории, които може да ви бъдат интересни.

spinner