#PluggedToLife

Семейството на скутерите

Нашите скутери ще Ви накарат да усетите големия град спонтанно, гъвкаво и по нов начин. Възможност за това предоставят маневрените задвижвания, ясно определените пропорции и практичните възможности на мястото за багаж. Доказаната техника на BMW Motorrad Ви предлага комфорт и безопасност. А приложенията BMW Motorrad Connectivity и BMW Motorrad Connected Ви превеждат през метрополиса при непрекъсната връзка с мрежата.

+ Прочети още

Нашите модели Urban Mobility

CE 02

Electric scooter? eMoped? eParkourer! With the CE 02, you can move through your city quickly, agilely and creatively.

CE 04

Тихата революция: Зареден с енергия, ефективен, електрически и с модерен дизайн: BMW CE 04 със своите интелигентни решения за Connectivity се интегрира плавно във Вашето ежедневие и така започва нова ера не само със своя дизайн.

C 400 X

Опознавайте града си завой след завой: Спонтанен, добре изглеждащ, динамичен и невъзмутим пред всякакви затруднения в тесни места: Така придвижването в града става наистина забавно.

C 400 GT

През града и все по-далеч. Независимо задвижване, комфорт при управление, както и защита от вятър и атмосферни влияния: тъй като пътуването може да продължи и по-дълго. При това BMW Motorrad Connectivity осигурява комуникацията и най-добрата връзка.

За пълни с възможности градове

BMW Motorrad Concept CE 02 носи ново удоволствие в града. Неговото електрическо задвижване осигурява пълен въртящ момент от място и Ви позволява да сърфирате без усилия през трафика. Дизайнът е нов, революционен, минималистичен и събужда желанието за пътуване още сега.

+ Прочети още
Към Concept CE 02 external-link-arrow-slim

BMW Motorrad ConnectedRide

BMW Motorrad ConnectedRide означава да бъдеш свързан. Така с приложението BMW Motorrad Connected можете безжично да прехвърляте функции на Вашия смартфон като телефонни разговори, музика и навигация на TFT дисплея на Вашия мотоциклет и, естествено, да продължите да ги използвате. Но това е само началото.

+ Прочети още
Към ConnectedRide external-link-arrow-slim

Открийте своя град

spinner